کشف ۱۸۵ قطعه شیء تاریخی در نرماشیر کرمان

فرمانده یگان حفاظت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کرمان از کشف و ضبط ۱۸۵ قطعه شی تاریخی و فرهنگی در شهرستان نرماشیر استان کرمان خبر داد.

به گزارش میراث آریا، سرهنگ مجید فاریابی گفت: در راستای جلب مشارکت های اجتماعی به‌منظور صیانت از آثار تاریخی و فرهنگی و بهره‌برداری کاربردی از جوامع هدف، در همراهی و همکاری فرماندهی انتظامی شهرستان نرماشیر با عوامل یگان حفاظت میراث‌فرهنگی، ۱۸۵ قطعه شیء تاریخی و فرهنگی از سوداگران اموال فرهنگی کشف و ضبط شد.

فرمانده یگان حفاظت میراث‌فرهنگی کرمان افزود: برابر نظر کارشناسان باستان‌شناسی این اداره کل اشیای مکشوفه دارای ارزش تاریخی و فرهنگی بوده و متهمین به‌همراه ادله جرم برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند.

او در پایان خاطرنشان کرد: انجام مأموریت های یگان حفاظت میراث فرهنگی با همکاری ارگان‌های همیار و جلب مشارکت های اجتماعی، نقشی اساسی در صیانت از هویت تاریخی و فرهنگی کرمان ایفا می‌کند و این هم‌افزایی عامل پیشگیری از تعرض به مواریث فرهنگی و مقابله با سوداگران اموال تاریخی و فرهنگی، ارتقاء امنیت و حفاظت از آثار تاریخی شده و همدلی ارگان‌های همیار ضامن پایداری میراث‌فرهنگی برای نسل‌های آینده است.

انتهای پیام/

کد خبر 1404042901326
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha